BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws, Samenleving

Vier nieuwe aspirant – members voor Orde van de Ezel

Foto NSK
Foto NSK
Sinds zondagmiddag is de Orde van de Ezel uit Kuurne uitgebreid met vier nieuwe aspirant – members.  De nieuwe members werden voorgesteld tijdens het Nieuwjaarsdiner van de Orde die plaatsvond op domein Maelstede.   De vier nieuwe aspiranten werden verkozen per stemming op de statutaire jaarvergadering van de Orde op Verkoren Maandag.  Nadat de kandidaat members eerst een voordracht dienden te geven werd vervolgens over gegaan tot de stemming die gebeurd door middel van een wit-zwart bonensysteem.   De nieuwe aspirant – members zijn Frederick Tytgat (44), Jan Vanwynsberghe (54), David Christiaens (36) en Filiep Depoortere (46). De Orde van de Ezel bestaat net als de Kuurnse gemeenteraad uit maximum 23 effectieve leden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 januari 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Nieuws, Samenleving