BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Cash and carry verkoop Defensie groot succes

Foto FVL
Foto FVL
De Cash & Carry verkoop van allerlei rollend en divers materiaal van Defensie in het Competentiecentrum Steunmaterieel en Producten (CCMP) Kwartier Eerste Wachtmeester Lemahieu afgelopen woensdag te Ieper was een groot succes. “Er werden in totaal zo’n 141 loten te koop aangeboden en maar liefst 137 loten daarvan kregen een nieuwe eigenaar, wat resulteert in een opbrengst van 78.499€”. Zegt Geert Liefhooge, Adjudant Chef Vervreemding (Verkoop). “In totaal kregen we 74 inschrijvingen, waaronder 26 kopers. Onder hen onder meer 6 Nederlanders, 6 Fransen en 2 Duitsers.” Voegt Adjudant Geert Liefhooge hier nog aan toe. Woensdag en donderdag konden de verkochte goederen opgehaald worden. Tijdens de bezichtiging van het materiaal konden de kopers vragen stellen over de precieze inhoud en kwaliteit van de loten, waarna de verkoop van start kon gaan.
Foto FVL
Foto FVL

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 januari 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving