BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

6 gewonden bij botsing tussen twee voertuigen op E17 in Deerlijk

6 gewonden bij botsing tussen twee voertuigen op E17 in Deerlijk
Foto: NDZ
Op de E17 autosnelweg in Deerlijk is vanmorgen rond halfzeven een zwaar verkeersongeval gebeurd. Daarbij vielen 6 gewonden. Het ongeval gebeurde nadat beide voertuigen in nog onduidelijke omstandigheden met elkaar in botsing kwamen en aan het tollen gingen. Eén van beide voertuigen kwam daarbij tot stilstand tegen de betonnen middenberm, de andere wagen, een Peugeot Partner bestelwagen, kwam tot stilstand midden de snelweg.  Zes gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht. Door het ongeval was in de richting van Kortrijk slechts stapvoets verkeer mogelijk ter hoogte van het ongeval.
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 januari 2017
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en