BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Kuurnse Inwoners genieten met volle teugen van volksreceptie

Foto NSK
Foto NSK
Een 500 – tal personen zijn zondagmorgen ingegaan op de uitnodiging van het Gemeentelijk feestcomité en de Gemeente Kuurne om het glas te heffen op het nieuwe jaar.   Het is reeds een traditie die jaren in stand wordt gehouden en waar de Kuurnse bevolking met plezier op ingaat.  Ook nu werden terug diverse drank- en eetstandjes opgesteld op het marktplein waar de aanwezigen naar bevielen zich konden te goed doen aan drank en hapjes.  Naar jaarlijkse gewoonte had ook burgemeester Francis Benoit terug een opdracht in petto voor de Kuurnse bewoners, ditmaal in de vorm van een dansje gekoppeld aan handengeklap.  Ook nu genoten zichtbaar alle aanwezigen met volle teugen terug van de gezellige sfeer die de volksreceptie jaarlijks met zich meebrengt.
Foto NSK
Foto NSK
 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 januari 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving
Middenstand 100 jaar

NV De Middenstand is eeuw oud

KUURNE – Aanstaande zondag worden, naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van De Middenstand, de huidige bestuurders van NV ‘De Middenstand van Cuerne’ ontvangen op