BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Branden, Nieuws

Stofexplosie in pelletkachel

Stofexplosie in pelletkachel
Foto : NGS
Een slecht werkende pelletkachel deed de hulpdiensten vrijdagavond uitrukken naar de Millenniumstraat in Sint-Eloois-Vijve. Waarschijnlijk doordat een te grote hoeveelheid pellets in de verbrandingskamer van de kachel waren terechtgekomen deed er zich een stofexplosie voor. De bewoners die op het ogenblik van de feiten thuis waren zagen rook uit het toestel komen en verwittigden de hulpdiensten. Omdat er net een oefening bezig was in de Waregemse brandweerkazerne kon onmiddellijk na het alarm al worden uitgerukt en was de ploeg van dienst snel ter plaatste. De woning liep geen schade op en niemand van de bewoners werd gewond.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
27 januari 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Branden, Nieuws