BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws, Ongevallen

Levenloos lichaam uit water gehaald langs Sluizenkaai in Menen

Foto NDZ
Foto NDZ
Vrijdagnamiddag is aan de Sluizenkaai te Menen het levenloze lichaam van een man uit het water gehaald. Het was een voorbijganger die op wandel was met zijn hond die als eerste het lichaam opmerkte in het water ter hoogte van het zwembad en alarm sloeg naar de hulpdiensten. Mogelijks gaat het om het stoffelijk overschot van een man uit de naburige Rijselstraat die sinds nieuwjaarsdag vermist was. Het gerechtelijk labo en de wetsdokter kwamen in de loop van de namiddag ter plaatse.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
27 januari 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Nieuws, Ongevallen