BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Branden, Nieuws

Wagen en garage gaan in vlammen op bij herstelling

Wagen en garage gaan in vlammen op bij herstelling
Foto: Jos B
Vrijdagavond omstreeks 22u was een stadsarbeider nog een herstelling aan het uitvoeren aan zijn wagen. Dit gebeurde in zijn eigen garage langs de Vijfwegenstraat in Roeselare. De man had daarbij een warmtekanon geïnstalleerd tegen de bittere koude. Plotseling liep het mis doordat de benzinetank begon te lekken. Zijn wagen vatte vuur en de man had nog net de tijd om zijn voertuig naar buiten te duwen. De vlammen sloegen wild om zich heen maar verwonderlijk bleef de man ongedeerd en kon hij zich in veiligheid brengen. Er volgden enkele ontploffingen door de aanwezigheid van gasflessen. Brandweerpost Roeselare van de zone Midwest was snel ter plaatse en moest via enkele nabijgelegen huizen het vuur bestrijden. De uitslaande brand dreigde echter over te slaan naar de nabijgelegen woning van Volksvertegenwoordiger Nathalie Muylle die juist thuis kwam van een stadsreceptie. De brandweer slaagden erin om de uitslaande vuurhaard spoedig in de kiem te smoren. De wagen werd totaal vernield evenals de garage. Tijdens de blussingswerken werd de drukke Vijfwegenstraat voor alle verkeer afgesloten.
Wagen en garage gaan in vlammen op bij herstelling
Foto: Jos

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 januari 2017
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Branden, Nieuws