BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Chauffeur richt ravage aan

Chauffeur richt ravage aan in Waregem
Foto : NGS
Een bestuurder van een BMW X5 heeft zaterdagavond rond 23u15 een ware ravage aangericht. Toen hij met zijn wagen de Expresweg volgde in de richting van het op-en afrittencomplex van de E17 in Waregem, liep het helemaal verkeerd ter hoogte van de rotonde aan de Bieststraat. Hij kwam eerst in aanraking met de betonnen blokken van de rotonde, week daarna helemaal uit naar rechts, reed een stuk vangrail in de vernieling en kwam tenslotte op zijn dak terecht tegen een verlichtingspaal op de parking van het Octa+ tankstation. Een tweedehandse Audi die op de parking te koop stond deelde hierbij ook in de klappen, deze wagen werd op zijn beurt weggeslingerd tegen een geparkeerde huurwagen. De chauffeur, die alleen in de wagen zat, zat een tijd lang gekneld in zijn voertuig en werd door de Fluvia hulpdiensten van brandweerpost Waregem uit zijn voertuig bevrijd. Onder begeleiding van een MUG arts werd hij gewond overgebracht naar het O.L.V. van Lourdes ziekenhuis in Waregem, hij verkeerde niet in levensgevaar. Na de takeling van de wagen kwam een ploeg van Eandis ter plaatse om de elektriciteit van de verlichtingspaal af te sluiten. Er werd tijdelijk een omleiding voorzien door de ploegen van politiezone Mira.
Chauffeur richt ravage aan in Waregem
Foto : NGS

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 februari 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen