BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Laureaten sportverdienste gehuldigd in Kuurne

Laureaten sportverdienste gehuldigd in Kuurne
Foto: NSK
Zaterdagavond zijn in het gemeentehuis van Kuurne de laureaten voor sportverdienste 2016 gehuldigd. De trofee van sportvrouw bij de jeugd ging dit jaar naar Rhune Cleenewerk (dans), terwijl Niels Kesteloot (atletiek) tot sportman werd verkozen bij de jeugd. Sportman van het jaar werd Jonas Vandevijvere (duathlon), de sportfiguur van het jaar werd Danny Goessaert (minivoetbal). Elk jaar huldigt de Sportraad van Kuurne de vrijwilligers, kampioenen en verdienstelijke sporters van tal van verschillende Kuurnse clubs en verenigingen. Ook dit jaar gebeurde dit weer in een volle feestzaal in het gemeentehuis.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 februari 2017
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws
Middenstand 100 jaar

NV De Middenstand is eeuw oud

KUURNE – Aanstaande zondag worden, naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van De Middenstand, de huidige bestuurders van NV ‘De Middenstand van Cuerne’ ontvangen op