BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Porsche knalt tegen paal in Kuurne, buurt enige tijd zonder stroom

Porsche knalt tegen paal in Kuurne, buurt enige tijd zonder stroom
Foto: NDZ
Op de Brugsesteenweg in Kuurne is zaterdag omstreeks het middaguur een zwaar ongeval gebeurd, waarbij een Porsche GT3 tegen een betonnen elektriciteitspaal terechtkwam. Getuigen zagen hoe de wagen uit de Rijksweg kwam en met gierende banden de Brugsesteenweg wou oprijden in de richting van Ingelmunster. Zo ver kwam het echter niet, want enkele honderden meters verder verloor de bestuurder de controle over het stuur en knalde tegen een betonnen elektriciteitspaal. Die knakte en kwam dwars over de rijweg te hangen, waardoor deze moest gestut worden. Door het ongeval zaten bewoners aan beide zijden van de Brugsesteenweg en de Rijksweg een tijd zonder stroom. De bestuurder en zijn passagier bleven als bij wonder ongedeerd. Ploegen van Telenet en Eandis kwamen ter plaatse voor het uitvoeren van de nodige herstellingswerken. Gedurende lange tijd moest het verkeer beurtelings voorbij het ongeval. (NDZ)

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 februari 2017
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen