BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Schuur vat vuur in Moorslede

Maandagmiddag werd de brandweer van Roeselare opgeroepen voor een uitslaande brand in een hooischuur langs de Mgr. Catryssestraat in Moorslede. Bij de aankomst van de Roeselaarse brandweer stond de schuur in lichtelaaie en moest men zich haasten om de aanpalende woning van het vuur te vrijwaren. In een kwartier was het vuur onder controle maar er ontstond een grote rookontwikkeling die kilometers ver zichtbaar was. De brandweer had nog uren werk om na te blussen. In de schuur stond een vijftig tal hooibalen opgestapeld wat het blussen nog moeilijker maakte. Niemand werd gewond. Het was de vrouw des huizes die het vuur opmerkte en alarm sloeg.
Schuur vat vuur in Moorslede
Foto: Jos B.
 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 februari 2017
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Brandweer en Politie, Nieuws
Brand woning

Brand in leegstaande woning

KUURNE – Dinsdag, iets na 20.30 uur, brak brand uit in een leegstaande woning aan de Veldmaarschalk-Montgomerystraat te Kuurne. Het vuur ontstond in de keuken,