BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Werfkeet vernield na ontploffing

Werfkeet vernield na ontploffing
Foto : NDZ
Vanmorgen werden de bewoners van de Driesknoklaan in Deerlijk opgeschrikt door een oorverdovende knal. Dat gebeurde nadat een werfkeet ontplofte, vermoedelijk na een gasophoping. Bij de explosie werden alle ramen van de unit vernield en kwam het dak deels op de werf terecht. De deur werd een aantal meter verder weggeslingerd. Na de explosie ontstond een beperkte brand, die wel snel onder controle was. De werfkeet staat op de hoek van de Driesknoklaan met de Meerkoetstraat, waar sinds begin november gewerkt wordt aan een verkaveling waar 20 sociale woningen zullen opgetrokken worden. Niemand raakte gewond.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
12 februari 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws