BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

25 jarige bestuurder overleden bij zwaar verkeersongeval in Waregem

25 jarige bestuurder overleden bij zwaar verkeersongeval in Waregem
Foto: NDZ
Een zwaar verkeersongeval heeft zondagavond het leven gekost aan een 25-jarige bestuurder. De bestuurder van de Peugeot 206 kwam uit de richting van Kruishoutem en volgde de Kruishoutemseweg, toen hij even voorbij de brug over de E17 om ongekende reden de controle over het stuur verloor. Het voertuig ging hierdoor van de weg af en kwam op zijn dak in de voortuin van een woning terecht. De hulpdiensten snelden nog ter plaatse, maar voor de jongeman kwam alle hulp te laat. Het Parket stelde een deskundige aan om om de precieze omstandigheden van het ongeval te achterhalen. Door het ongeval bleef de Kruishoutemseweg gedurende verschillende uren afgesloten voor alle verkeer, dat plaatselijk omgeleid werd. (NDZ)

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 maart 2017
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en