BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Branden, Nieuws

Auto brandt volledig uit op A19 ter hoogte van Moorsele

Auto brandt volledig uit op A19
Foto: NDZ
Vanavond is op de A19 ter hoogte van Moorsele een wagen volledig uitgebrand. De bestuurster, die op de A19 reed richting Kortrijk, merkte ter hoogte van Moorsele dat haar wagen vuur vatte. Ze slaagde er zelf nog in om de wagen op de pechstrook te parkeren en kon zichzelf in veiligheid brengen. Korte tijd later stond de wagen in lichterlaaie en brandde volledig uit. Vermoedelijk een ligt een technisch defect aan de oorzaak van de brand. Door de hevige rookontwikkeling die met de brand gepaard ging, waren twee rijstroken in de richting van Kortrijk een tijdlang volledig afgesloten, wat meteen tot heel wat file leidde op de A19. Omstreeks 18u was de snelweg terug vrij.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 maart 2017
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Branden, Nieuws