BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Drie auto’s rijden in op elkaar op E403 ter hoogte van Rumbeke

Foto JOS
Foto JOS
Donderdagmorgen zijn op de E403 ter hoogte van Rumbeke in de richting van Brugge drie wagens op elkaar ingereden. Werkzaamheden langs de berm van de autosnelweg zorgden ervoor dat het verkeer geremd werd en daardoor diende te vertragen. Enkele automobilisten die te laat opmerkten reden echter in op elkaar met heel wat blikschade tot gevolg. Ondanks twee van de betrokken wagens totaal werden vernield raakte niemand gewond bij het ongeval. De brandweer van Roeselare kwam ter plaatse om het verkeer in goede banen te leiden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 maart 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en