BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Twee wagens in de prak na zware klap in Kortrijk

Foto NDZ
Foto NDZ
Bij een zwaar verkeersongeval aan de Oudenaardsesteenweg zijn zondagmorgen als bij wonder geen gewonden gevallen. Het ongeval deed zich voor iets na vier uur toen de bestuurder van een Peugeot 407 ter hoogte van het kruispunt “Piroen” de controle over het stuur verloor en een verkeerslicht, twee geparkeerde voertuigen en een boom aanreed, om uiteindelijk tot stilstand te komen tegen de gevel van een woning. Beide betrokken voertuigen raakten zwaar beschadigd en zijn rijp voor de schroothoop. Een ploeg van de brandweer kwam ter plaatse om de aangerichte ravage op te ruimen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
19 maart 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
ChatGPT helpt je een lief vinden

ChatGPT helpt je een lief vinden

KORTRIJK – Technologie speelt een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. Ook de manier waarop mensen daten, wordt door de immer voorthollende evolutie beïnvloed. Zo