BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Anoniem ANPR voertuig van de politiezone Gavers crasht op weg naar interventie

Anoniem ANPR voertuig van de politiezone Gavers crasht op weg naar interventie Foto: RVM In Harelbeke is het anonieme ANPR voertuig (voertuig dat automatisch nummerplaten herkend) van de politiezone Gavers gecrasht op weg naar een interventie. Het ongeval deed zich zondagavond voor iets na 20 uur op het kruispunt Heerbaan met Gaversstraat in Harelbeke. De nog niet zo lang in dienst genomen anonieme wagen van de politie, de Skoda Oktavia met apparatuur aan boord voor automatische nummerplaatherkenning, verplaatste zich met opgezette sirenes en zwaailichten samen met nog een ander voertuig van de politie naar een interventie voor een vechtpartij. Ter hoogte van het kruispunt liep het mis. De ANPR wagen van de politie kwam er in aanrijding met een indraaiend voertuig bestuurd door Eric V. een 78-jarige man uit Harelbeke. De twee agenten, Wim V. en Kevin R. en de automobilist werden gewond naar het ziekenhuis overgebracht maar niemand is in levensgevaar. Beide voertuigen liepen zware schade op en ook twee geparkeerde wagens, een camionette en een personenvoertuig deelden in de brokken. De weg, die bezaaid lag met brokstukken, bleef plaatselijk een tijdlang voor alle verkeer afgesloten. Om de onpartijdigheid te garanderen werden agenten van de politiezone Mira opgeroepen om de vaststellingen te doen. anoniem voertuig

Anoniem ANPR voertuig van de politiezone Gavers crasht op weg naar interventie
Foto: RVM

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 april 2017
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen

Autodiefstallen in de regio rond Menen

MENEN – De Politiezone Grensleie meldt een alarmerende toename van autodiefstallen die lijken voort te vloeien uit de opkomende trend van “mouse jacking”. In de