BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws, Ongevallen

Bestuurder lichtgewond bij verkeersongeval

Bestuurder lichtgewond bij verkeersongeval
Foto : NGS
Een bestuurder van een Citroën personenwagen raakte donderdagavond omstreeks 23u15 lichtgewond bij een verkeersongeval in Sint-Eloois-Vijve. De chauffeur die de Expressweg volgde en uit de richting van Wielsbeke kwam raakte voor de brug over de Gentseweg de controle over zijn voertuig kwijt. Hij kwam daarbij eerst in aanrijding met de betonblokken van de middenberm waarna zijn voertuig op zijn rechterzijde terechtkwam en zo nog tientallen meters verder schoof tot net aan de afslag naar Sint-Eloois-Vijve. Omdat eerst werd gedacht dat de man gekneld zat in zijn auto werd de brandweer erbij gehaald. Hij kon echter op eigen houtje zijn wagen verlaten en werd lichtgewond afgevoerd naar het Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes ziekenhuis in Waregem. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken. Tijdens de vaststellingen door politiezone Mira, het takelen van het voertuig en het opruimen van de brokstukken door de brandweer was de Expressweg afgesloten tussen het Unilin-rondpunt in Wielsbeke en de afslag naar Sint-Eloois-Vijve. De verkeershinder kon mede door het late uur tot een minimum worden beperkt.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
27 april 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Nieuws, Ongevallen