BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Branden, Nieuws

Brand in leegstaande woning in Waregem

Brand in leegstaande woning in Waregem
Foto : NGS
Zaterdagnacht werden de hulpdiensten opgeroepen voor een brand in de garage van een leegstaande woning in de Evarist De Coninckstraat in Waregem. Midden december vorig jaar brak er al eens brand uit in dezelfde woning, toen ging de keuken in de vlammen op en liep de rest van de woning zware water- en rookschade op waardoor het huis tijdelijk onbewoonbaar werd verklaard. Er werden toen zeven personen afgevoerd naar het ziekenhuis wegens rookintoxicatie. Volgens de buren was men begonnen met de renovatiewerken na de vorige brand. De toegesnelde brandweer had het vuur zeer vlug onder controle, een ploeg van Eandis kwam ter plaatse om de stroom in de woning af te sluiten. Of er een oorzakelijk verband bestaat tussen de renovatiewerken en de brand zal een verder onderzoek moeten uitwijzen. Gelukkig vielen er deze keer geen gewonden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
30 april 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Branden, Nieuws