BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Branden, Nieuws

Hoogstwaarschijnlijk terug brandstichting in oude gebouwen van Liberty Menen

Hoogstwaarschijnlijk terug brandstichting in oude gebouwen van Liberty Menen
Foto: FVL
In Menen werd de brandweer opgeroepen voor een brand in de Ieperstraat. Uiteindelijk bleek het om een kleine brand te gaan in de verlaten bedrijfsgebouwen van Liberty. Volgens de brandweercommandant is het vuur hoogstwaarschijnlijk aangestoken. Op 14 november 2016 verleende het stadsbestuur van Menen een stedenbouwkundige vergunning aan Extenso bvba & Retail Immo Menen bvba voor de bouw van bedrijfsgebouwen voor kleine en middelgrote ondernemingen met gemeenschappelijke parkeerfaciliteiten op die plaats, maar tot op heden waren de werken nog niet gestart. In Menen was er recent nog de brand in de vroegere schoollokalen in de Zuidstraat die wellicht ook met kwaad opzet had te maken. Vroeger kreeg Menen ook al te maken met vandalisme en brandstichting in het voormalige ziekenhuis aan de Bruggestraat. Gisteren werd er ook in Oostende brand gesticht in een leegstaand schoolgebouw.
Hoogstwaarschijnlijk terug brandstichting in oude gebouwen van Liberty Menen
Foto: FVL

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
8 april 2017
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Branden, Nieuws