BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Drie gewonden bij botsing op kruispunt in Sint-Lodewijk-Deerlijk

Drie gewonden bij botsing op kruispunt in Sint-Lodewijk-Deerlijk
Foto: NDZ
Bij een zware botsing op het kruispunt van de Kerkstraat met de Diesveldstraat zijn zondagvoormiddag drie gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde iets na tienen toen de Citroën uit de Kerkstraat kwam en gegrepen werd door de Alfa Romeo die uit de richting van Vichte kwam. Door de klap sloeg de Citroën overkop, waardoor de bestuurder door de brandweer uit zijn hachelijke positie moest bevrijd worden. De man werd, naast twee andere inzittenden, met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de Alfa Romeo bleef als bij wonder ongedeerd. Door het ongeval was er een tijdlang slechts beurtelings verkeer mogelijk richting Vichte.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 april 2017
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Nieuws, Ongevallen