BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Jackpot van 7200 euro voor jonge man uit Kuurne die het geluid van Qmusic wist te raden

Foto NSK
Foto NSK
Robin Kesteloot (21) is dankzij zijn moeder Melina Verschelde afgelopen woensdag 7200 euro rijker geworden.  Reeds enkele maanden gaan de luisteraars van radiozender Qmusic op zoek naar ‘Het Geluid’.  Wie een gok waagt maar er niet in slaagt te weten wat het geluid precies is zorgt ervoor dat er 100 euro extra aan de pot wordt toegevoegd.  Nadat dinsdag een van de luisteraars van het station een gok had gewaagd op het knopen van schoenveters, maar dit uiteindelijk niet correct bleek te zijn na wat twijfel, zette  de eenentwintigjarige Robin Kesteloot zich aan het denken en probeerde zelf enkele dingen uit.  ‘Ik nam een schoen en ging aan de slag met de veters’, doet Robin zijn verhaal, ‘Toen ik plotseling de veter uit de schoen trok realiseerde ik mij dat ik wel eens de oplossing van het geluid kon gevonden hebben.  Ik spoorde mijn moeder aan om woensdagmorgen te bellen naar Qmusic wat ze ook deed, gezien ik zelf op het werk zat.’  Reeds vroeg in de morgen begon Melina met bellen naar het radiostation. ‘Tot 49 keer toe diende ik het nummer te vormen voor ik op antenne kwam’, vertelt Melina,’ Toen ik aan de beurt was en vertelde wat het geluid kon zijn werd het muisstil op de radio en probeerde de presentator me nog op andere gedachten te brengen.  Het bleek uiteindelijk de juiste oplossing te zijn waardoor mijn zoon Robin 7200 euro wint.’  Robin die dagelijks luistert naar Qmusic is van plan om het gewonnen bedrag gewoon op zijn spaarrekening te plaatsen.  Donderdag start het station met een nieuw geluid.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
6 april 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving