BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Terreinwagen knalt tegen huisgevel

Terreinwagen tegen huisgevel
Foto : PSD
Vrijdagochtend rond kwart voor zes knalde een terreinwagen tegen een gevel van een woning in de Gashuisstraat in het centrum van Diksmuide. De wagen die uit de richting Hoge brug kwam, miste wellicht de bocht. Het is de tweede wagen die op korte tijd daar uit de bocht gaat, op dit stuk weg geldt een snelheidsbeperking van 50 km per uur. De woning waar de terreinwagen tegen knalde liep zware schade op. De brandweer kwam ter plaatse om de rijbaan vrij te maken van brokstukken en zorgde er ook voor dat de gevel met houten panelen werd gedicht. De man ging voor verzorging naar het ziekenhuis.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 april 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Brandweer ruimt mazoutspoor in Pervijze

Brandweer ruimt oliespoor in Pervijze

DIKSMUIDE/PERVIJZE – Vanochtend werd Brandweer Westhoek opgeroepen voor het opruimen van een olie- of mazoutspoor in het centrum van Pervijze, langs de N35. Het spoor