BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws, Ongevallen

Wagen belandt in vaart in Oostkerke

Wagen belandt in vaart in Oostkerke
Foto : PSD
Zaterdagochtend belandde een jonge bestuurder met zijn Mercedes in de vaart langs de Oudezeedijk en Lampernissestraat in Oostkerke bij Diksmuide. Hij reed in de richting van Pervijze toen hij in een bocht gewoon rechtdoor ging, bovenop de brugwering kwam om daarna in de vaart te belanden. Hij kon op eigen kracht de wagen verlaten en de oever veilig bereiken. Een vrouw van een landbouwer die even verder woonde hoorde hulpgeroep en ging kijken. Toen ze de wagen in de vaart en de man op de oever zag, riep ze de hulp in van haar echtgenoot en meteen ook de hulpdiensten. In afwachting van deze laatste konden ze met hulp van een passant het slachtoffer op het droge trekken. Een geluk voor de bestuurder dat zijn wagen op zijn wielen in het water terecht kwam. Hij werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis Az-West in Veurne. De brandweer kwam ter plaatse om de olie en de brokstukken op te ruimen uit de vaart.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 april 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Nieuws, Ongevallen
Stormschade in de Westhoek

Stormschade in de Westhoek

WESTHOEK – Donderdagnamiddag trok een onweersbui over de regio. Dit ging gepaard met heel wat regen en een stevige wind en zorgde voor een 100-tal