BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Chauffeur raakt onwel en botst tegen muur in Hooglede

Chauffeur raakt onwel en botst tegen muur in Hooglede
Foto: Jos
De Mug-Helicopter is donderdagvoormiddag ter plaatse gekomen om een chauffeur de eerste medische hulp toe te dienen bij een verkeersongeval langs de Amersveldestraat in Hooglede. De man raakte de controle kwijt over het stuur van zijn wagen en botste op een muur. De Hulpdiensten waren opgeroepen maar de 110-Centrale had in de onmiddelijke omgeving geen Mug-Wagen ter beschikking en stuurde meteen de Mug-Helicopter vanuit Brugge naar Hooglede die enkele minuten later reeds ter plaatse was. De man werd na de eerste zorgen met een ambulance naar Delta-ziekenhuis in Roeselare overgebracht. Zijn wagen liep zware schade op. ( Jos-Foto Jos)

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 mei 2017
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen

Jonge fransman knalt tegen boom in Hooglede

Vrijdagmorgen werd de Diksmuidesteenweg volledig afgesloten door een zwaar verkeersongeval. Een jonge fransman heeft op de weg van Staden naar Roeselare een zwaar ongeval gehad. Aan de