BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Branden, Nieuws

In Menen legt zware brand vrachtwagen en bestelwagen in de as bij EVM

In Menen legt zware brand vrachtwagen en bestelwagen in de as
Foto: NDZ
Donderdagavond omstreeks 21u vatten een vrachtwagen en een bestelwagen vuur die geparkeerd stonden achteraan in de gebouwen van de firma EVM Glass Trading Company in de Demeystraat. Buren hoorden verschillende explosies en merkten vervolgens de gitzwarte rookpluim op, die tot ver in de omgeving te zien was. Zowel de bestelwagen als de vrachtwagen zijn volledig uitgebrand, door de brand liep ook het dak van de firma zware schade op. Een aantal buren uit de Demeystraat verliet spontaan hun woningen, maar konden even later terugkeren. De precieze oorzaak van de brand is nog onbekend. Het Parket stelde een deskundige aan om de precieze omstandigheden van de brand te achterhalen. Heel wat kijklustigen kwamen de bluswerkzaamheden volgen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 mei 2017
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Branden, Nieuws