BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Vrachtwagen kantelt op oprit E17 in Deerlijk

Vrachtwagen kantelt op oprit E17 Deerlijk
Foto : PVD
Dinsdagmorgen kantelde een vrachtwagen op de oprit van de E17 in Deerlijk. Het ongeval gebeurde omstreeks 9u in de richting van Kortrijk. De lading die bestond uit prefab betonplaten kwam hierbij gedeeltelijk op de rijweg terecht. Voor de takelwerkzaamheden werd zowel de oprit als de afrit van de E17 in de richting van Kortrijk volledig afgesloten. De prefabelement werden met behulp van een mobiele hijskraan op andere vrachtwagens overgeladen, maar ook om de trekker met oplegger terug op de wielen te krijgen was er zwaar materiaal nodig. De takeling, samen met het opruimen van het wegdek, nam heel wat tijd in beslag. Pas rond 13u45 werd de op- en afrit terug vrijgegeven door de wegpolitie. De chauffeur liep bij het ongeval slechts enkele schaafwonden op maar werd toch ter controle naar het ziekenhuis afgevoerd.
Vrachtwagen kantelt op oprit E17 in Deerlijk
Foto : PVD

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 mei 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen