BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen onder vrachtwagen op E403 ter hoogte van Gullegem

Wagen onder vrachtwagen op E403 ter hoogte van Gullegem
Foto: NDZ
Op de E403 richting Doornik gebeurde donderdagavond omstreeks 23 uur een zwaar verkeersongeval waarin een vrachtwagen en een Audi betrokken raakten. Het ongeval gebeurde toen de vrachtwagen met oplegger op het rechter rijvak reed maar enkele honderden meters voor de verkeerswisselaar achteraan aangereden werd door een Audi. De wagen schoof daarbij gedeeltelijk onder de vrachtwagen. Als bij wonder zat de bestuurder van de Audi niet gekneld en raakte de man slechts lichtgewond. Omdat door het ongeval de snelweg bezaaid lag met brokstukken, deelden nog een zestal andere wagens in de brokken. Daarbij ging het voornamelijk om lekke banden, maar enkele wagens liepen ook andere schade op. Tijdens de takelwerkzaamheden was gedurende enige tijd slechts de linkerrijstrook vrij in de richting van Doornik.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 mei 2017
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Nieuws, Ongevallen
Volkswagen T-roc

Auto komt in Heulebeek terecht

KORTRIJK/HEULE – Woensdagmorgen omstreeks 8.30 uur is een Volkswagen T-Roc in de Heulebeek terechtgekomen.  Het incident vond plaats nadat de bestuurster haar voertuig op de

ChatGPT helpt je een lief vinden

ChatGPT helpt je een lief vinden

KORTRIJK – Technologie speelt een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. Ook de manier waarop mensen daten, wordt door de immer voorthollende evolutie beïnvloed. Zo