BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen raakt van autosnelweg af en komt op zijweg terecht

Wagen raakt van autosnelweg af en komt op zijweg terecht
Foto: FVL
Een bestuurder raakte deze morgen op de A19 te Geluwe met zijn voertuig (BMW) van de autosnelweg af en vloog over de sloot tegen enkele boompjes, waarna de wagen tegen een elektriciteitspaal botste. De klap was zo hevig dat die uiteindelijk ook afknapte. De wagen kwam op zijn dak op een kleine weg naast de autosnelweg terecht. De bestuurder kon nog op eigen kracht het voertuig verlaten en werd in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis.
Wagen raakt van autoweg af en komt op zijweg terecht
Foto: FVL
 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
29 juni 2017
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen