BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Kevin Bonte en Lien Lesaege zijn nieuwe poorter en poorteres

Foto NSK
Foto NSK
De Kuurnse parochie Sint-Pieter koos zaterdagavond zijn nieuwe Poorter en Poorteres.  Tijdens een spannende strijd waarbij de kandidaten aan diverse proeven werden onderworpen toonden Kevin Bonte en Lien Lesaege zich de sterksten van alle deelnemende kandidaten waardoor beiden op het einde van de avond werden uitgeroepen tot de nieuwe poorter en poorteres.  Kevin is nog student en volgt de richting sport in het Rhizo te Kortrijk, Lien daar in tegen is commercieel bediende bij de firma Liften Coopman.  Voor beide kandidaten was het hun eerste deelname aan de verkiezing.  Als poorter en poorteres zal het duo de Kuurnse wijk Sint-Pieter op diverse wijkfeesten en activiteiten vertegenwoordigen.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 juni 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving
Middenstand 100 jaar

NV De Middenstand is eeuw oud

KUURNE – Aanstaande zondag worden, naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van De Middenstand, de huidige bestuurders van NV ‘De Middenstand van Cuerne’ ontvangen op