BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Branden, Nieuws

Mobiele frituur aan café ’t Bankske vat vuur in Wevelgem

Mobiele frituur aan café 't Bankske vat vuur in Wevelgem
Foto: NDZ
Op de parking van café ’t Bankske aan de Lode de Boningestraat is dinsdagavond brand uitgebroken aan de frituurinstallatie van een mobiele frituur. Het vuur ontstond nadat de friturist van dienst net de installatie opgestart had om het vet op te warmen, en even de frituur verliet om iets te halen. Toen hij terug kwam, merkte hij het vuur op. Ondanks een snelle tussenkomst van de brandweerlui, kon niet voorkomen worden dat de installatie volledig vernield werd. De mobiele frituur was er geplaatst naar aanleiding van de voorstelling van een nieuwe soort Gin in ’t Bankske, waar heel wat volk op afkwam. Wellicht ligt een defect aan de thermostaat van de installatie aan de oorzaak van de brand.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
7 juni 2017
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Branden, Nieuws
Herinrichting gemeenteloket Wevelgem

Herinrichting gemeenteloket Wevelgem

WEVELGEM – De werken voor de aanpassing van het Wevelgems gemeenteloket zijn gestart. Binnenkort merkt de burger, de eerste veranderingen. Het gemeenteloket, de bibliotheek en