BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Aziatische eetgelegenheid Eat & Co in Kuurne moet deuren sluiten

Op vraag van het Parket, heeft Kuurns burgemeester Francis Benoit op 4 juli in de namiddag het restaurant ‘Eat & Co’ laten sluiten. De Aziatische eetgelegenheid, gelegen aan de Brugsesteenweg 90 in Kuurne, wordt gesloten omwille van ernstige aanwijzingen van mensenhandel. De sluiting geldt voor twee maanden, tot en met 4 september 2017. Er wordt akte genomen van het besluit op de gemeenteraad van 13 juli. In het kader van het gerechtelijk onderzoek, werden geen verdere details vrijgegeven. Een spijtige zaal voor mensen die er een feest gepland hadden. Naast de eetzaal vooraan was er achteraan ook een feestzaal waar oa huwelijken werden gevierd. De klanten zullen wellicht een andere oplossing moeten zoeken.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 juli 2017
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws