BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Landbouwvoertuig met 15 000 liter water kantelt op de ring van Roeselare

Landbouwvoertuig met 15 000 liter water kantelt op de ring van Roeselare
Foto: JB
Een landbouwer stuurde zijn Poolse arbeider met tractor en tank naar de Roeselaarse haven om 15.000 liter water te tanken om zijn gewassen te besproeien. Bij zijn terugkeer liep het mis. Op het kruispunt van de Meiboomlaan en de Ring nam hij zijn bocht aan te grote snelheid waardoor de tankwagen zijn evenwicht verloor en kantelde. Hierdoor kwam hij tegen een verkeerslicht terecht die afknakte. De brokstukken vlogen in het rond en troffen een kleine wagen die uit de tegenovergestelde richting kwam. De vrouwelijke bestuurster uit Veurne bleef gelukkig ongedeerd maar haar wagen liep schade op. Twee rijstroken in beide richtingen moesten voor het verkeer afgesloten worden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 juli 2017
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen

Tractorbrand Elverdinge

Foto’s: FVL ELVERDINGE – Zaterdagmorgen omstreeks 8.15u vatte een tractor met aanhangwagen in de Hospitaalstraat tussen Elverdinge en Vlamertinge plots vuur. De bestuurder van de