BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Branden, Nieuws

Tyber – site te Menen opnieuw mikpunt van brandstichting

Foto NDZ
Foto NDZ
Zondagavond heeft het opnieuw gebrand in de voormalige fabrieksgebouwen van het bedrijf Tyber gelegen in de Ieperstraat te Menen. Uit de eerste berichtgeving zou het opnieuw gaat om brandstichting, de tweede keer trouwens in amper vijf dagen tijd. De brand situeerde zich deze keer vooral aan de achterzijde van de gebouwen gelegen aan de Kardinaal Cardijnlaan, waar op drie verschillende plaatsen in twee aanpalende loodsen brand werd gesticht, die gepaard ging met een hevige rookontwikkeling. Volgens de brandweer was bij de brand echter geen asbest betrokken en kwamen er dus ook geen asbestdeeltjes vrij. Nadat de brand geblust was, moest de brandweer nog geruime tijd ventileren om de vele rook uit het gebouw te krijgen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
31 juli 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Branden, Nieuws