BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws, Samenleving

“Baba Yega” te zien in eigen programma op VTM en Kzoom

001_babayega2-500x332kopie “Baba Yega ontdekt” is een nieuw tv-programma voor kinderen waarin vijf bewoners van de planeet Babalta wekelijks de Aarde en hun bewoners ontdekken. Zo ontdekte Baba Yega op zondag 20 augustus de zee en het strand van Knokke-Heist ter hoogte van Surfers Paradise. Op zondag 27 augustus werd de aflevering over “Baba Yega ontdekt het kruispunt” uitgezonden op VTM en KZoom. Ook een aantal bekende Knokke-Heistenaars die deze buitenaardse wezens lieten meehuppelen op het ritme van een Heistse klakker schitterden eveneens in de uitzending. 001_babayega1-500x332kopie  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
28 augustus 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Nieuws, Samenleving