BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Verkeershinder aan de rotonde tussen Kuurne en Hulste

Verkeershinder aan de rotonde tussen Kuurne en Hulste
Foto: FVL
Vanaf maandag 21 augustus worden er, in opdracht van Wegen en Verkeer West-Vlaanderen, herstellingswerken uitgevoerd op de rotonde N36/Kuurnsestraat in Harelbeke. Wie van Kuurne naar Hulste of omgekeerd wil rijden zal een omweg moeten volgen. De werken zullen, indien de weersomstandigheden het toelaten, een week in beslag nemen. Ter hoogte van de rotonde N36/Kuurnsestraat worden de goten hersteld en de toplaag van de rijweg vernieuwd. Om deze werken te kunnen uitvoeren zal de rotonde volledig afgesloten zijn, evenals de N36 tussen de Brugsesteenweg (N50) en de Bavikhoofsestraat. Doorgaand verkeer moet een omleiding volgen via de Bavikhoofsestraat, de Rijksweg en de Brugsesteenweg (N50). Enkel lokaal verkeer wordt toegelaten op de N36. Het einde van de werken is voorzien tegen vrijdagavond 25 augustus maar bij slecht weer schuift de timing op.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 augustus 2017
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws