BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Vier zwaar gewonden bij zwaar ongeval te Pervijze

Foto psd
Foto psd
Bij een zwaar verkeersongeval waarbij ook een motor werd betrokken zijn zondagmorgen op het kruispunt van de Nieuwpoortstraat met de Booitshoekestraat te Pervijze vier gewonden gevallen.  Toen zondag omstreeks 10.20 uur een personenwagen met daarin een bejaard koppel aan boord het kruispunt kwam opgereden werd hun voertuig daarbij in de flank gegrepen door een motor die uit de Proostduikstraat kwam en op tourtocht was.  De klap die daarmee gepaard ging was enorm.  In totaal kwamen een viertal ambulances ter plaatse en 2 MUG teams waar onder de MUG-heli. De motorrijder, een man van 54 jaar uit Brugge raakte door het ongeval zwaar gewond en werd met de MUG-heli overgebracht naar Brugge.  Het voertuig van het bejaarde koppel uit Oudenburg waarin een vrouw van 60 jaar en haar man van 71 jaar zaten samen met hun kleinzoon van 12 jaar belandde op het dak in de gracht.   Ook in de wagen raakte een van de inzittende zwaar gewond en werd onder MUG begeleiding over gebracht naar het ziekenhuis te Veurne. De Baan tussen Pervijze en Nieuwpoort werd de hele tijd afgesloten voor alle verkeer. De brandweer van de post Nieuwpoort kreeg de hulp van de collega’s uit Oostduinkerke omdat er sprake was van een ongeval met beklemd persoon.
Foto NSK
Foto NSK

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 september 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en