BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Bestuurder gewond nadat terreinwagen op dak tot stilstand komt

Foto NDZ
Foto NDZ
Dinsdag omstreeks 20 uur deed zich een spectaculair verkeersongeval voor ter hoogte van de Desselgemseweg te Waregem.   Een Mercedes terreinwagen die de Desselgemseweg volgde richting Desselgem, ging er om onbekende reden van de weg af. Nadat het voertuig eerst verschillende meters door de grasberm ploegde en vervolgens een reclamepaneel ramde kwam het uiteindelijk op zijn dak tot stilstand. De chauffeur kon als bij wonder op eigen kracht het voertuig verlaten en werd met verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Omdat er gevreesd werd voor geknelde inzittenden, snelde de brandweer ter plaatse, maar dat bleek gelukkig niet het geval te zijn. Bij het ongeval raakten geen andere voertuigen betrokken. Door het ongeval en gedurende de takelwerkzaamheden was er een tijdlang verkeershinder op de weg tussen Waregem en Desselgem.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 september 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en