BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Zware botsing op E17 maar bestuurder als bij wonder lichtgewond

Zware botsing op E17 maar als bij wonder lichtgewond
Foto: NDZ
Bij een zware botsing op de E17 in Waregem is donderdagavond als bij wonder slechts 1 lichtgewonde gevallen. Het ongeval gebeurde kort voor 23u in de richting van Gent, toen een Peugeot Partner en een BMW er aan het begin van de afrit naar Waregem met elkaar in botsing kwamen. Als gevolg van de klap kwam de BMW tot stilstand tegen de vangrails, terwijl de Peugeot Partner dwars over de snelweg stond. De bestuurder van de Peugeot raakte bij het ongeval lichtgewond, terwijl de bestuurder van de BMW ongedeerd bleef. Door de klap lag het wegdek bezaaid met brokstukken, aarde en goederen die uit de Peugeot waren geslingerd, waardoor de snelweg richting Gent een tijdlang volledig versperd was. Korte tijd later kon reeds de linkerrijstrook vrijgemaakt worden richting Gent. Na de takelwerken en het reinigen van het wegdek konden tegen middernacht ook de andere rijstroken terug vrijgegeven worden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 september 2017
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Nieuws, Ongevallen
Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Zuid-West-Vlaanderen – Van 18 april tot 2 mei strijkt MOOOV neer in Zuid-West-Vlaanderen. Een brede waaier aan films uit alle hoeken van de wereld, reizen