BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Na de Ezelgem T-Shirt pakt Kuurne nu ook uit met Ezelgem sticker

Foto NSK
Foto NSK
Met de Ezelsfeesten in het vizier pakt de gemeente Kuurne die binnenkort terug vier dagen wordt getransformeerd in Ezelgem terug uit met een nieuw hebbeding.  Na de Ezelgem T-Shirt pakt de ezelsgemeente dit jaar uit met een Ezelgem T-Shirt.  Burgemeester Francis Benoit hoefde echter niet lang op zoek te gaan naar een koper voor zijn eerste sticker gezien de schepen van feestelijkheden, Johan Bossuyt (N-VA) hem spontaan aanbood om het eerste exemplaar te kopen.  De sticker werd aangemaakt in een beperkte oplage en wordt verkocht tegen de democratische prijs van 1 euro  in onder meer het gemeentehuis, de Vrijetijdsdienst, De Drie Wijzen of de bibliotheek, maar ook bij de Kuurnse handelaars of – verenigingen zal de Ezelgem sticker te koop worden aangeboden.  De volledige opbrengst die kan gerealiseerd worden met de stickerverkoop wordt  geschonken aan een goed doel die later door de kindergemeenteraad zal worden bekend gemaakt.  Ook telefonisch kan de sticker besteld worden    tijdens de kantooruren bij Jonathan Breughe op het nummer 056/36.20.54.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
21 september 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving