BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Oververhitte frituurpan zet keuken in brand

Een oververhitte frituurpan heeft donderdag omstreeks 17 uur voor brand gezorgd in de Dwarsstraat in Leke.  Gelukkig werd het vuur snel opgemerkt door de alerte bewoners van de woning die meteen alarm sloegen naar de hulpdiensten toe.  Bij aankomst van de brandweer had het vuur die gepaard ging met een sterke rookontwikkeling zich reeds uitgebreid naar de bovengelegen dampkap.   Het brandweerkorps van Leke kreeg voor de bluswerkzaamheden de hulp van hun Koekelaarse en Diksmuidse collega’s waardoor de brand snel onder controle was.   Ook de bewoners zelf hadden nog voor de hulpdiensten ter plaatse waren reeds een natte dweil over de frituurpan die vuur had gevat gegooid om zo de vlammen te doven die deze produceerde. De bewoners van de woning werden met een ziekenwagen overgebracht naar het ziekenhuis met symptomen van

Foto PSD
Foto PSD
.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
22 september 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws
Brand woning

Brand in leegstaande woning

KUURNE – Dinsdag, iets na 20.30 uur, brak brand uit in een leegstaande woning aan de Veldmaarschalk-Montgomerystraat te Kuurne. Het vuur ontstond in de keuken,