BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Vrouw gekneld in voertuig ter hoogte van de R8-Ringlaan Kuurne

Vrouw gekneld in voertuig ter hoogte van de R8-Ringlaan Kuurne
Foto: NDZ
Bij een zwaar verkeersongeval op de aansluiting van de R8 met de Ringlaan te Kuurne is vrijdagavond een gewonde gevallen. Het ongeval gebeurde toen de vrouw de R8 volgde richting Kuurne, maar ter hoogte van “De Branding” de controle over het stuur verloor en van de weg afging. De wagen belandde hierdoor in de grasberm. Door de klap zat de vrouw gekneld in het voertuig, waardoor de brandweer ter plaatse snelde om de bestuurster uit haar hachelijke positie te bevrijden. De vrouw werd voor verdere verzorging naar het ziekenhuis overgebracht, maar verkeerde niet in levensgevaar. Andere voertuigen waren bij het ongeval niet betrokken.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 september 2017
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen