BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Twee gewonden bij spectaculair ongeval in Bavikhove

Foto NDZ
Foto NDZ
Bij een spectaculair ongeval die zich voordeed op de rotonde waarop de N36 met de Bavikhoofsestraat samenkomt zijn vrijdagavond twee gewonden gevallen.  De bestuurder van een Opel Astra die de N36 volgde vanuit de richting Deerlijk merkte om een nog onduidelijke reden de rotonde niet op en reed erop in.  Het zwaar gehavende voertuig kwam uiteindelijk aan de overkant van de rotonde tot stilstand. Bij het ongeval raakte de bestuurder gewond, zijn passagier werd eveneens naar het ziekenhuis te Izegem overgebracht. Omdat er gevreesd werd voor autobrand, kwam ook de brandweer ter plaatse, maar die hoefden uiteindelijk niet te blussen. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken. Even was er verkeershinder, maar gezien het late uur veroorzaakte dit geen noemenswaardige problemen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 september 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

KUURNE/HARELBEKE – Op zaterdag 13 april start een aannemer in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer met het affrezen en heraanleggen van de toplaag

Volkswagen T-roc

Auto komt in Heulebeek terecht

KORTRIJK/HEULE – Woensdagmorgen omstreeks 8.30 uur is een Volkswagen T-Roc in de Heulebeek terechtgekomen.  Het incident vond plaats nadat de bestuurster haar voertuig op de