BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Vrachtwagen knalt tegen kraanarm te Diksmuide

Foto PSD
Foto PSD
Donderdagochtend deed zich een bizar ongeval voor in de Kaaskerkestraat te Diksmuide.  Tijdens de afbraakwerkzaamheden van een torenkraan ter hoogte van het restaurant Lettenburg kwam de arm van de torenkraan plotseling over de N35 te hangen waardoor een vrachtwagen die reeds te dicht was genaderd het gevaarte onmogelijk nog kon ontwijken en erop in reed.  Ondanks de zware klap die daarmee gepaard ging kwam de bestuurder van de vrachtwagen er met de schrik vanaf.  De kraanman zelf die op het moment van het ongeval op de kraanarm zat, kwam daarbij echter zwaar ten val en liep zware verwondingen op.  Na eerst ter plaatse de eerste zorgen te hebben gekregen werd de man over gebracht naar de spoed van het AZ West te Veurne. De brandweer van de post Diksmuide kwam ter plaatse om de plaats te beveiligen.  Door het ongeval was een tijdlang slechts een rijstrook beschikbaar van de N35.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 oktober 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en