BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Bestelwagen komt in weiland terecht te Heestert, bestuurster gewond

Foto NDZ
Foto NDZ
Zondagmorgen is in de Vierkeerstraat te Heestert een bestelwagen naast de rijweg terecht gekomen na een slippartij.  Door de hevige sneeuwval lagen de wegen er plaatselijk gevaarlijk glad bij. Dat ondervond ook de bestuurster van een bestelwagen toen ze de Vierkeerstraat volgde en aan het slippen ging met haar voertuig.   Uiteindelijk kwam de bestelwagen op zijn zijkant tot stilstand in een weiland. Omdat gevreesd werd voor geknelden, snelde de brandweer ter plaatse, maar dit bleek gelukkig niet het geval. De bestuurster kon door de ambulanciers uit haar hachelijke positie geholpen worden en werd gewond naar het ziekenhuis overgebracht. Er waren bij het ongeval geen andere voertuigen betrokken.
Foto NDZ
Foto NDZ

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 december 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en