BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Dak van bedrijf in Roeselare bezwijkt onder de druk van de sneeuw

Dak van bedrijf in Roeselare bezwijkt onder de druk van de sneeuw
Foto: Jos
De sneeuw heeft op het Roeselaarse bedrijventerrein ‘Haven’ voor ellende gezorgd. Door sneeuwdruk heeft het dak van het bedrijfsgebouw van de schoonmaakfirma All Works het begeven en heeft twee steunmuren vernield. De brandweer was spoedig ter plaatse maar kon niets anders dan de ingestorte plaats afschermen. Op het ogenblik van de instorting was er niemand in het gebouw aanwezig. Zaakvoerder Jurgen Degeyter deed zijn verhaal aan de pers : “Ik was net vertrokken met de vrachtwagen toen mijn echtgenote me opbelde dat er iets aan het gebeuren was in het bedrijf”, vertelt Jurgen Degeyter, die samen met zijn echtgenote Katy Losfeld de zaakvoerders zijn van schoonmaakbedrijf All Works in de Kachtemsestraat. “Katy was aan het werk in haar bureau en omstreeks 12u45 hoorde ze eerst een verschrikkelijk gekraak, gevolgd door een hevig lawaai. Bleek dat het middelste gedeelte van ons dak het had begeven onder de sneeuwdruk. Een derde muur staat ook op instorten. Een twintigtal werknemers konden niet meer in de opslagplaats. De schade is groot.
Dak van bedrijf in Roeselare bezwijkt onder de druk van de sneeuw
Foto: Jos
 
Dak van bedrijf in Roeselare bezwijkt onder de druk van de sneeuw
Foto: Jos

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 december 2017
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws