BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Elektrisch deken zorgt voor zware zolderbrand te Gullegem

Foto NDZ
Foto NDZ
De zolderverdieping van een rijwoning aan de Kwadestraat te Gullegem liep zaterdagavond zware schade op toen een elektrisch deken vuur vatte en meteen ook een bed en matras in lichterlaaie zette. De eigenaars van de woning waren op dat ogenblik gelukkig thuis en merkten het vuur snel op zodat ze in afwachting van de gealarmeerde hulpdiensten zelf reeds een bluspoging ondernamen met een poederblusser.  Ondanks hun snelle reactie lukte het hen niet om de brand volledig geblust te krijgen. Door de felle brand liep enkel de zolderverdieping van de woning ernstige schade op, de gelijkvloerse- en eerste verdieping van de woning bleven gespaard, waardoor de woning bewoonbaar blijft. Niemand raakte gewond.
Foto NDZ
Foto NDZ

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 december 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws
Hevige brand bij Orgamex Ieper

Hevige brand bij Orgamex Ieper

IEPER – Donderdagavond brak een zware industriebrand uit bij Orgamex langs de Oostkaai te Ieper. Er werd een Be-Alert uitgestuurd om ramen en deuren te