BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Fietstocht ten voordele van de Palestijnse circusschool finisht in Kuurne

Foto NSK
Foto NSK
Een zeventigtal sportievelingen fietsten zaterdag in het kader van de warmste week om en bij tachtig kilometer ten voordele van de Palestijnse circusschool.  Het startschot van de tocht  werd zaterdagmorgen omstreeks 09.30 uur gegeven op het provinciaal domein Puyenbroeck te Wachtebeke en nam de deelnemers onder meer mee via Baarle en Ooigem richting de drie wijzen te Kuurne die meteen het eindpunt was van de tocht.  Naast enkele lekke banden en valpartijen onderweg bereikten alle deelnemers vlot de finish te Kuurne.  Hoeveel er precies bij elkaar kon worden gefietst afgelopen zaterdag ten voordele van de Palestijnse circusschool konden An Desmet en Tom Broeks die de stuwende krachten zijn achter het initiatief die dit jaar toe was aan zijn derde uitgave nog niet zeggen.  Zaterdagavond stond er in de lokalen van de drie wijzen ook nog een spaghettiavond gepland waarvan de opbrengst eveneens aan de Palestijnse circusschool wordt geschonken.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 december 2017
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving