BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Zware brand in voormalige inoxfabriek

Zware brand in voormalige inoxfabriek
Foto: NDZ
Een zware brand heeft tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag voor heel wat schade gezorgd in de gebouwen van een voormalige inoxfabriek aan de Ambachtenstraat, in het centrum van Menen. Buurtbewoners hoorden omstreeks halféén verschillende explosies en merkten het vuur op. Toen de brandweer arriveerde sloegen de vlammen reeds door het dak van een bijgebouw gelegen achteraan de site. Onder meer een auto en heel wat machines die in het bijgebouw stonden, gingen in vlammen op. De zaakvoerder van de voormalige inoxfabriek en zijn hond konden door een buurman in veiligheid gebracht worden. Niemand raakte gewond. Wat precies aan de oorzaak ligt van de brand is niet duidelijk. Een deskundige van het Parket kwam ter plaatse om de precieze omstandigheden van de brand te achterhalen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 december 2017
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Brandweer en Politie, Nieuws

Autodiefstallen in de regio rond Menen

MENEN – De Politiezone Grensleie meldt een alarmerende toename van autodiefstallen die lijken voort te vloeien uit de opkomende trend van “mouse jacking”. In de