BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws, Ongevallen

Brandweer bevrijdt zwaargewonde bestuurder

 

Brandweer bevrijdt zwaargewonde bestuurder
Foto : NDZ
Bij een zwaar verkeersongeval in de Ledegemstraat in Moorsele is vrijdagavond een zwaargewonde gevallen. Het ongeval gebeurde omstreeks kwart voor zeven toen een Toyota Verso net na een lichte bocht frontaal in botsing kwam met een aankomende Opel Vivaro bestelwagen. Door de klap raakte de bestuurder van de Toyota gekneld. De brandweer had ruim een halfuur nodig om de man uit het verhakkelde voertuig te bevrijden. De man werd zwaargewond maar in stabiele toestand naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de bestelwagen raakte als bij wonder slechts lichtgewond. Door het ongeval was de weg tussen Moorsele en Ledegem gedurende enkele uren afgesloten, het verkeer werd plaatselijk omgeleid.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 januari 2018
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Nieuws, Ongevallen